Dileme u svakodnevnoj farmakoterapiji

Izazovi i dileme sa kojima se liječnici svakodnevno suočavaju u praksi

Početkom mjeseca novembra u Mostaru je u organizaciji  Ljekarske/Liječničke Komore HNK/Ž, Farmavite  i Belupa održano   je stručno predavanje s temom '' Dileme u svakodnevnoj farmakoterapiji''.  Predavanje je bodovano prema pravilniku Komore, a prisustvovalo je više od 120 liječnika prmarne zdravstvene zaštite, obiteljske medicine, interne medicine, pedijatrije te specijalisti psihijatri.

Izazovi i dileme sa kojima se liječnici svakodnevno suočavaju u praksi iskusni predavači doc.dr.sc. Ivica Brizić, SKBC Mostar, doc. dr. sc. Jurica Arapović, SKBC Mostar i dr.spec. Svjetlana Bajgorić – Šehović, KB "Dr Safet Mujić nastojali su razjasniti kroz svoja interaktivna izlaganja.

U cilju kontinuirane medicinske edukacije i proširenju znanja o indinacijama, kontraindikacijama i nuspojavama lijekova u svakodnevnoj uporabi, prisutnima su predstavljeni i antibiotici-Azomicin, Ciflox, Eracid, Medazol, antidepresivi- Citram, Val i Val Plus, Nibel, Pinox, Rosix, Iruzid, Irumed, Neofen brend-Neofen sirup, Silimarin...

 

  

Vijesti

Dileme u svakodnevnoj farmakoterapiji10.11.2015.Izazovi i dileme sa kojima se liječnici svakodnevno suočavaju u praksi
Tehnologijom i optimizacijom poboljšavamo GDP standarde distribucije04.11.2015.Optimizacija poslovnih procesa u današnjem vremenu predstavlja važan element postojanja i djelovanja neke organizacije. Kontinuirano unapređenje poslovnih procesa rezultira smanjenjem troškova, uštedu vremena, poboljšanje kvalitete i konkurentsku prednost, a samim tim i ostanak na tržištu. Stoga je za organizacije vrlo važno da se poslovni procesi provode učinkovito.