Veleprodaja

Od svog osnivanja 1991. godine Farmavita zauzima značajnu tržišnu poziciju u Bosni i Hercegovini u prometu lijekova na veliko i pružanju  konsignacijskih usluga.

Više od dvadeset godina Farmavita bilježi uspjehe zahvaljujući prije svega kvalitetu i obimu poslovanja, profesionalnom i etičnom odnosu prema poslovnim partnerima, orjentiranosti i lojalnosti prema kupcima.

Potvrdu kvaliteta našeg rada dobili smo i od Međukantonalne farmaceutske komore koja je više puta "Farmavitu" proglasila za najuspješniju veledrogeriju.

Pažljivo biramo najbolje i najpouzdanije partnere čije lijekove prometujemo na teritoriji BiH. U asortimanu imamo preko 8.000 artikala vodećih svjetskih farmaceutskih proizvođača koje svakodnevno distrubuiramo na cijelom teritoriju BiH.

Našim partnerima nudimo i usluge konsignacionog skladištenja gdje su nam povjerenje ukazale renomirane farmaceutske kuće Sanofi Aventis i Belupo.

Ulažući u vlastiti razvoj gradimo čvršće veze sa našim poslovnim partnerima, a sve u cilju održavanja kvaliteta i sigurnosti proizvoda, te pravilne distribucije preko pouzdanih apoteka do krajnjih korisnika, uz garanciju za neprekidnu snadbjevenost i brzu isporuku.

Vijesti

Dileme u svakodnevnoj farmakoterapiji10.11.2015.Izazovi i dileme sa kojima se liječnici svakodnevno suočavaju u praksi
Tehnologijom i optimizacijom poboljšavamo GDP standarde distribucije04.11.2015.Optimizacija poslovnih procesa u današnjem vremenu predstavlja važan element postojanja i djelovanja neke organizacije. Kontinuirano unapređenje poslovnih procesa rezultira smanjenjem troškova, uštedu vremena, poboljšanje kvalitete i konkurentsku prednost, a samim tim i ostanak na tržištu. Stoga je za organizacije vrlo važno da se poslovni procesi provode učinkovito.